Optimum - Beszéljük csak meg...

Optimum - Beszéljük csak meg...

A Választás margójára

2018. április 09. - KMartin01

Képtalálat a következőre: „választás 2018 fidesz”

Bebizonyosodott, hogy EURÓPÁBAN van hely ahol, választási program nélkül és nem túlzok, ha azt mondom, kormányzás nélkül országgyűlési választást lehet nyerni. A gyűlölet és a félelemkeltés, felülírta a rendkívüli problémákat az oktatásban az egészségügyben..

"Nincs új a nap alatt"



De hiszen Orbán Viktor is megmondta: "A kormánynak nem az a dolga, hogy kormányozzon.."

Valószínűleg ezeket a sorokkal is nagyon jól tisztában voltak:

A „jobb félni, mint megijedni” álbölcsesség csupán, valójában félni semminél sem jobb. Ez az érzelem megbéníthat bennünket, önmagunkba és a világba vetett hitünket megrendíti, energiáinkat felemészti. Nem véletlen, hogy az ember leigázásának legegyszerűbb módja a félelemkeltés. Jól tudják ezt azok, akik a médián keresztül hatalmat gyakorolnak. Gondoljunk csak arra, hogy miről számolnak be a híradások. Ha az emberen eluralkodik a félelem, hajlíthatóvá és befolyásolhatóvá válik, lehetőségei beszűkülnek, keveset tud tenni magáért.

De mit is hittünk? A jól kiépített médiabirodalom, a hűbérúri berendezkedés, és Kubatov listák után? Önkényuralomban akartunk a Demokrácia nevű játékban nyerni... Olyan párt vagy olyan ember ellen, aki egyre inkább a kelet és Putyin felé helyezi figyelmét. Olyan ország vezetője felé, ahol az egyetlen esélyes ellenzéki jelöltet börtönbe záratták.

Visszatérve a médiabirodalomra, nem meglepő, hogy vidéken ilyen remekül teljesített a Fidesz, hiszen minden megyei napilap vagy Mészáros Lőrinc vagy Andy Vajna kezében van. Mindenféle megerőltetés nélkül napi szinten az emberek képébe tolták a Sorosozást, a migránsozást, és a jelenlegi kormány istenítését. 

Nem hülyének nézve az embereket... pont jutott pénz így választás előtt egy kis Erzsébet utalvány osztásra, egy kis téli "rezsicsökkentésre", hiszen dübörög a GAZDASÁG. Ez által persze fátylat borítanak az emberek a "korrupciós botrányok" sorozatos híreire, és magas rangú kormányzati tisztségviselők állítólagos bűneire. Úgy mondják, hogy: "De hát, ha más lenne hatalmon azok is lopnának."

Képtalálat a következőre: „választás 2018 fidesz”

Szomorúan néztem, ahogy több fiatal szerint már csak a külföld a járható út, és olyannyira kezdünk elszakadni Európától és az EU-tól, hogy ők nem szeretnének itt élni a kormány által dicsőített ILLIBERÁLIS ÁLLAMBAN.

A bejegyzés trackback címe:

https://optimum.blog.hu/api/trackback/id/tr4913820838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2018.04.10. 16:37:40

"...választási program nélkül és nem túlzok, ha azt mondom, kormányzás nélkül országgyűlési választást lehet nyerni."
Mindkettőt tudjuk Ferkóék óta:
- "nem lesz gázáremelés"
- "úgy tettünk, mintha kormányoztunk volna"

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 16:39:00

A választási program az elért eredmények az elmúlt 8 évben.

pragmatika2 2018.04.10. 17:51:32

Baszki eszükbe sem jut fejükhöz kapni, hogy b.meg ez a duma nem jött be, találjunk ki valami okosabbat (muhaha). Tolják tovább, mint amikor ugrik a bakelitlemezen a tű. Egy ideig szórakoztató volt, most már csak fárasztó.

aquaticus 2018.04.10. 18:19:41

Ha még programja is lett volna a Fidesznek, akkor a 100%-os győzelem után saját soraikból kellett volna kisorsolni az ellenzéket alakító balszerencséseket. Így legalább van eredetei, gyári zsíros táblafelmutató csapat, nem is egy..
süti beállítások módosítása