Optimum - Beszéljük csak meg...

Optimum - Beszéljük csak meg...

Stop Szél Bernadett?!

2018. január 25. - hmarci007

A mai napon egy érdekes eseménynek lehettünk szemtanúi. A Fidesz képviselői kivonultak a a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, mivel azon Szél Bernadett is megjelent.

A gyűlést még január 18-án, Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hívta össze a mai napra, hogy az illetékes szervek számoljanak be a "titokban befogadott" 1300 menekültről és a "Soros-tervről". Az ülésre várták Orbán Viktor miniszterelnököt is, ám mondanunk sem kell, nem jelent meg. Egyébként az bizottság összehívását  a Jobbik és az LMP is támogatta.

Na de miért is vonultak ki a fideszes képviselők az üléséről? A választ maga Németh Szilárd adta meg, még a Pesti Srácoknak adott interjújában, ahol arról beszélt, ha megjelenik Szél Bernadett is a bizottság ülésén, akkor megteszik azt, hogy kivonulnak a teremből, mert szerintük Szél Bernadett Soros György érdekeit szolgálja, és nem szeretnék, ha a politikus fontos információkhoz jutna ezen az ülésen. Fontos lehet megemlíteni, hogy korábban ki is akarták tiltani Szél Bernadettet erről az ülésről, de mivel ő is a testület tagja, ezért ezt nem tehették meg. Nem elfejtendő tény az sem, hogy a bizottsági ülés nyilvános volt, tehát az elhangzott dolgokról nem csak Szél Bernadett tudott volna, hanem gyakorlatilag mindenki, aki nyomon követi az eseményt. 

d_as20180125005.jpg

(MTI Fotó: Kovács Tamás)

Molnár Zsolt azt mondta, az állítólagos "Soros-terv" létezéséről eddig semmi konkrétumot nem kaptak (lásd : bizonyítékot rá), ezért szívesen fogadták volna a miniszterelnököt is, hogy mutasson fel valamit az ügy érdekében. 

A fideszesek az ülés elején még teljes létszámban képviseltették magukat, ám Németh Szilárd közölte, amíg az LMP-s képviselő a teremben van, addig nem hajlandók a "Soros-tervről" beszélni (még egyszer mondom, nyilvános ülés volt). Szél persze nem tágított, így a testület fideszes tagjai szépen el is hagyták az üléstermet. 

Mirkóczki Ádám, jobbikos képviselő szerint, ha Szél Bernadett tényleg nemzetbiztonsági kockázatot jelent, akkor az a belügyi szerveknek nagyon kellemetlen tud lenni, mivel a bizottság tagjaként át kellett esnie egy nemzetbiztonsági átvilágításon. Ha ezek után a képviselő asszony még mindig kockázatot jelent, akkor az illetékes hatóság valamint nagyon nem jól végzi a dolgát, ha pedig nem is jelent kockázatot, akkor Németh Szilárd és a Fidesz hazudik. 

Szél Bernadett elmondása szerint most sem kaptak bizonyítékot a Soros-terv létezéséről, mert ,,ahogy boszorkányok nincsenek, úgy Soros-terv sem létezik", valamint

a Fidesz megpuccsolta a Nemzetbiztonsági Bizottság ülését.

Molnár azt is mondta, ha a kormány nem hajlandó érdemben reagálni, akkor Soros Györgynek fognak küldeni egy levelet, amelyben megkérdeznék, hogy létezik-e olyan, hogy "Soros-terv". A képviselő szerint, ha megérkezik a válasz, akkor minden ki fog derülni, és az ügyet le lehet zárni.

 

Horváth Marcell

A bejegyzés trackback címe:

https://optimum.blog.hu/api/trackback/id/tr1713603009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.01.25. 19:34:14

@VaradiJanos:
Á, dehogy.
Az a Németh Szilárd.

karesz82153 2018.01.25. 19:49:22

Félelmetesen profi a fidesz ebben. Egy gusztustalan húzással elérték hogy ne arról beszéljünk ami nekik kellemetlen, amiért az ülést összehívták (akármekkora bohózat az is). Hanem arról hogy Soros.A kivonulásuk természetesen nem is gusztustalan húzás mert Soros. Meg hát amúgy is Soros, és amíg a kellő számú ember hisz nekik addig ez az érv bizony legitim mert a céljukat elérték.

VaradiJanos 2018.01.25. 20:15:09

@morph on deer: nem irigyellek ha neked szilárdról a lányok jutnak eszedbe.

lobaszopiatej 2018.01.25. 20:47:23

en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

born György Schwartz,[1][2] August 12, 1930

Magyarul egy kivándorolt, 87 éves tata fenyegeti nemzetünket!
Most meg egy feminista!

Ettől kell ma rettegni, nem a Mészáros Lőrinctől, ahogy kilopja épp a szemünket!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.01.25. 21:30:42

Már nekem kínos, hogy ezek mekkora marhák. Az ellenzék egy éve azon melózik ezerrel, hogy biztonságosan megsemmisítse az esélyeit a választási győzelemre, most meg a Fidesz barmai csinálnak segget a szájukból ezzel a buta, már átlátszónak sem nevezhető, teljesen védhetetlen kötekedéssel. Egyébként is már kurvára elegem van a szünet nélküli Sorosozásból, Orbán intézze el a migránsok ügyét aszerint, ahogy megígérte, erre tartjuk, a témára pedig mostantól hetente egyszer vissza lehet térni. Fogalmam sincs, hogy kinek játsszák ezt a komédiát, mert az ellenzőiket ezzel nem fogják megtéríteni, a híveik már mindent ezerszer hallottak, Soros uniós főemberei pedig nem fognak ettől visszatáncolni. Unom, elég volt.

agarik 2018.01.25. 22:07:29

Ez egy nyilvános ülés volt. Tehát Soros bekapcsolja a tévét és végignézi. Soros nem jelent nem nemzetbiztonsági kockázatot. Szél Bernadett jelent nemzetbiztonsági kockázatot, mert még a végén elmondja Sorosnak amit Soros maga saját szeműleg már amúgyis látott.
WTF?

Sterbinszky Tivald 2018.01.25. 22:14:21

Basszus, le kell cserélnem a 40 éves soros karácsonyfa égőmet, mert valami hülye törvénnyel le akarják stipi-stopizni.....

vénkujon 2018.01.25. 22:24:30

miután a pufatfejü n. szilárd megindult a büfébe, kis adófroncsijaim is megcsörrentek a zsebembe. jó helyre gurulnak az bisztos:)

dare 2018.01.25. 23:41:31

Ez mi? :DD
Ezt olvasom premier plánban, egy ilyen nap után:
"ORBÁN MEGVÁSÁROLTA AZ MSZP VEZETŐIT ÉS A FELTÖREKVŐ KISPÁRTOKBAN IS MEGVANNAK A KÉMEI, ÍGY PEDIG BORZASZTÓAN NEHÉZ ÖSSZEFOGNIUK ÉS ELÉRNI A MEGVÁLASZTÁSHOZ SZÜKSÉGES SZAVAZATSZÁMOT."

Molnár Zsolt a mai nap felkérte Soros Györgyöt, hogy tisztázza a helyzetet, írjon levelet, vagy jöjjön el személyesen elmondani, mekkora abszurditás ami most itt zajlik.
Ezek után biztos jó ötlet ez?
Stop Soros. :DD
Nem tudok rájönni, hogy minden idők legdurvább kampánya elé fogunk nézni hamarosan, vagy a legviccesebbé?
Mert ha ilyen lesz, akkor nem lehet nem követni. :D

Nem azért, mintha kételkednék ebben a kijelentésében, de ez az időzítés annyira tökéletesen sikerült a Fidesznek, ami tényleg megmosolyogtat akaratlanul is sokakat.
Ha ez nem növeli a választói aktivitást, akkor semmi.

Jakab.gipsz 2018.01.26. 00:52:48

Vannak olyan államügyek, amiket, nem kell a Sorosra, Bernadettre és az afgán szakértőkre bízni, mert kifecsegik.

És ez így demokratikus.

Periklész sem villogott, perzsa szakértővel, (személyi asszisztenssel), az athéniek előtt.

Persze egy jog-államba, ahol csak a törvényi keretek számítanak, egy Soros tanítványnak, már csak ennyi esze maradt.

bkkzol 2018.01.26. 02:17:00

Teljesen mindegy , hogy miként nevezik. Soros-terv vagy Angéla botlásai... Juncker (szeszgőzös) álma! Az kell megérteni, hogy olyan cselekmények sorozatát csinálják amibe belebukik, bele bukott Európa.
Már nincs vissza út. Német, svéd, belga állampolgárok jönnek mennek szíriába, irakba "kicsit harcolni" azután vissza jönnek pihenni, gyógykezeltetni magukat. Közben százezrek jönne úgy be Európába, hogy nem tudni honnan, miért, kik ők. A németek se tudják ,még nagyságrendileg se, hogy mennyi migráns van. Azt se , hogy hol?
Az EU vezetői "elit" évek óta nem volt kint az utcán. Nem látja mi zajlik a francia, belga parkolókban, nem látják az olasz pályudvarokat.....
Csak a könnyes szemű "kis Alit" látják a magazin címoldalán.
Úgy kell egy nyugat-európai sportrendezvényre, koncertre menni, hogy be kell tanulni a menekülési utvonalat?! Egy fuvarozó nem állhat meg egy parkolóban?? Csopotosan menjenek kocogni a nők??
Hova jutott Európa?

Pop40 2018.01.26. 03:18:02

Ez a cirkusz semmi másról nem szólt, csak arról, hogy a fideszes maffiózóknak ki lett adva, hogy akármilyen ürüggyel, de szabotálni kell a bizottságot, nehogy már egy sajtónyilvános eseményen azon rágódjanak órákon át, hogy a vajda miért telepített be 1300 migránst (a letelepedési kötvényeseket persze nem számolva) miközben nonstop ennek ellenkezőjével kábítja a segghülye szavazóit.

Szóval kellett valami indok, és a rezsidisznónak, a maga 15-ös IQ-jával... hát, ez jutott eszébe. :-)

Pop40 2018.01.26. 03:22:35

@Jakab.gipsz:

"Vannak olyan államügyek, amiket, nem kell a Sorosra, Bernadettre és az afgán szakértőkre bízni, mert kifecsegik. "

Bolsikám, az megvan, hogy az esemény SAJTÓNYILVÁNOS volt? Kifecsegik? Kiknek, te félkegyelmű? Akikhez a 20 különféle tv-csatorna felvétele nem jutott el?

Ennyi ésszel csatlakozhatnál te is Rezsiszilárd sleppjéhez, díszére válnál a fidesznek. Bérkommentelőnek sajnos hülye vagy.

Pop40 2018.01.26. 03:27:45

@bkkzol:

Ez valóban megható. Itthon az oktatás, eü romokban, a fideszes maffiózók lassan mindent elloptak, ami nincs lebetonozva (azt is, ami le van) fél Mo hosszú, tömött sorokban húz el külföldre, eus lóvé nélkül 2 perc alatt dőlne be az ország, de tényleg, a legsürgősebb aggódnivaló, mi lesz Ny-Euval, ha megjelenik ott Ahmed.

rallus 2018.01.26. 07:04:59

Az a 18 milliárd dollár, amit Soros a demokráciák felvirágoztatására szán, hihetetlenül inspiráló tud lenni...

VaradiJanos 2018.01.26. 07:21:00

@Pop40: neked mindegy, mert hasonlóak vagytok, de nekünk nem

VaradiJanos 2018.01.26. 07:23:07

@Pop40: a 15-ös iq-ha ellenére te remegsz itt a tehetetlnen dühtől és bernike afgán és soros faszon csüngése a lakossági beszédtéma

Fidesz bérszámfejtés 2018.01.26. 07:30:49

@Jakab.gipsz: Igaza van! Felfedte a Soros sötét tervét, hogy információkat szerez titokban egy nyilvános ülésről. Ravasz, nagyon ravasz! Fizetés emelést kezdeményezek önnek!

@VaradiJanos: Az üzem pszichológussal meg kellene beszélnie ezt fura szexuális aberrációját, hogy önnek a Soros nemi szerve jut mindenről az eszébe. Azért az apja által történt gyermekkori molesztálását így felnőtt korra fel kellene már dolgoznia!

Fidesz bérszámfejtés 2018.01.26. 07:32:15

@rallus: Mi az a 18 milliárd dollár? Mészáros Lőrinc úr egy közbeszerzésen megkeresi ezt.

blog pszichiáter 2018.01.26. 07:46:49

@Fidesz bérszámfejtés: Már próbáltuk kezelni, a pszichiátriai anamnézis felállítása után kapott haloperidolt, de sajnos a TB keret nem fedezi a szükséges mennyiséget. Így visszaesett. Főképp ront az állapotán hogy több ballib lelki boxzsáknak használja és állandóan leégeti a blogokon.

VaradiJanos 2018.01.26. 08:41:38

@blog pszichiáter: ja, biztos nem az a beteg aki egy órán belül 3 néven kommentel és magával levelezik

blah 2018.01.26. 09:04:24

ezt csak akkor lehet megtenni ha a szavazóid segghülyék. íme egy újabb bizonyíték, a fidesz a kretének pártja.

rallus 2018.01.26. 09:04:43

@Fidesz bérszámfejtés: Adná Isten, hogy így legyen! Mellékhatásként azonnal átszeretnétek Mészárosba, ha következetesek vagytok...

István Magyari 2018.01.26. 10:04:44

Csak azt nem értem, hogy Kún (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Gerő (Singer) Ernő, Apró Antal és Horn Gyula után miért kellene Magyarországnak még egy kozmopolita kisebbségi vezető, mint Szél (?) Bernadett.

Duplaxiii 2018.01.26. 10:19:30

Mondjuk SZB-t eleve el kellene távolítani a politikából, mivel ő egy szélsőséges pártocska megélhetési politikusa csupán, gyakorlatilag amikor tényszerű nyilatkozatra lenne szükség, eddig minden esetben a klasszikus demagóg közhelyszarságokat mondta csak...
Nem hiszem, hogy hazánk sorság egy nyiltan ökoterrorista, neoliberális, globalizációpárti mikropárt fogja megoldani, nem hiszem, hogy a magyar emberek millióinak megélhetését, lakhatását, munkáhekyét, az egészségügyet, az oktatást a gender- és aktivista alap, a feminista-fasizmus és a marketing és HR alapú stílus oldja meg.
Az LPM alakulása is kérdéses, még mindig keressük a Humanistákat..., és az ős-SZDSZ példája is mutatja, ilyen rétegelvekkel nem lehet tömegeket megmozdítani.
SZB nem egy Merkel vagy egy Thatcher, hanem csak egy politikaimarketing-termék, aki közgazdászként büszke, hogy nem tud számolni, amikor valódi kérdéssel szembesül (Ibolyka-effektus, a nem értek a focihoz...), és scifi fikciókkal érvel, amikor a Paks2 vita van, azaz egy nem létező dologcsokrot tart megoldásnak...
.
Ettől persze a mostani cicaharc érdekes, mert a dagadt közmunkásjelegű figura (aki önmaga is nemzetbiztonsági kockázat, mert ott magasan képzett és rutinos emberkéknek kellene szerepelniük) lépései már a Lipót-mezőt idézi...
.
Mindketten húzzanak el a fenébe!

Duplaxiii 2018.01.26. 10:27:41

@István Magyari:
Remek ripost!
Örülök, hogy vagytok még ilyen igazi magyarok, akiknek a legaljasabb náci, raszista ideológitok SZB estében egyedül és kizárólagosan a faji/vallási jellegét tartja egyedül problémásnak.
A listád meg torz, mert a felsoroltak egy része nem volt döntéshozó, csak te a zsidóságuk miatt ismered a neveket, közben akkor is sokkal többen voltak.
És becsületes és korrekt világod előtt is kalapot emelek, hiszen egyetlen hasonló példát nem említesz meg a mai politikai vezetők közül.
Te pontosan az az ideális náci vagy, akiket a történelem már definiált.
Ügyelj azonban arra, hogy nehogy egyszer egy nem zsidó, nem akmerikai halmaz a te becsületes magyar családodat kezdje levadászni, begyűjteni, megsemmisíteni.
Barikádot építs ki minden irányba, nehogy meglepődj!
Védd a kis faludat a világgal szemben és boldog életed lesz!

BobAlice 2018.01.26. 11:33:46

@Jakab.gipsz: Meguntad a halottgyalázást? Nem árt, ha mindenki tisztában van vele, hogy ez a fideszes mocsok zaklatta a veronai buszbaleset áldozatait.

Jakab.gipsz 2018.01.26. 12:03:21

@BobAlice:

Tanulj meg olvasni !!!
Te félkegyelmű!!!
Legalább egy nevet !

Pár betűt kell csak össze hasonlítanod, nem baj ha nem érted.

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.01.26. 12:53:33

"a bizottsági ülés nyilvános volt, tehát az elhangzott dolgokról nem csak Szél Bernadett tudott volna, hanem gyakorlatilag mindenki, aki nyomon követi az eseményt. "

Érdekes felfogása lehet a bloggernek a nemzetbiztonságról. Elképzelem, amint az USA nemzetbiztonsági kabinetje nyílt ülést tart ahol megvitatják a mexikói drogbandák elleni intézkedéseket, mindenki ott ülhet akit érdekel beleértve a drogbárók megfigyelőit

Segítek: Magyarországon se nyilvános az ülés, de mivel nem volt gyűlés, mindenki bemehetett megnézni a cirkuszt ami helyette volt

NGOsok vágtak hajdan e tájnak 2018.01.26. 12:59:40

@dare:
A Maszop nyilatkozata egy csúcsteljesítmény, egyszerre rúgja seggbe Sorost és nyal be neki. Így is kell ezt csinálni., hadd újuljon ki az aranyér a rúgástól, aztán kezdődhet az aranybányászás

dare 2018.01.26. 13:33:41

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: Az Mszp-n belūl óriási harcok vannak.
Mi az egészből csak annyit érzékelūnk, már megint meghekkeltek valakit, aki változást szeretne a párton belūl.
A tenni akaróknak politikai öngyilkosság az a párt.
El se tudom képzelni mi mehet ott.

dare 2018.01.26. 13:38:40

@Duplaxiii: Mit ártott neked ez a nő, belegondolni se merek.

ételizésítő 2018.01.26. 14:46:00

@Sterbinszky Tivald:
De még a számítógépeden a Soros-portot is.
Valaki szólhatna már a fideszes faszoknak, hogy a Soros-port a számítógépen nemzetbiztonsági kockázatot jelent, része a Soros-tervnek, tilcsákbe!

ételizésítő 2018.01.26. 14:47:09

@Jakab.gipsz:
Te tényleg ennyire hülye vagy? Lábon hordtad ki az agyhalált?

ételizésítő 2018.01.26. 14:50:04

@István Magyari:
És mi van Orbán (Orsós) Viktorral, ha már kisebbség?

ételizésítő 2018.01.26. 14:52:39

@NGOsok vágtak hajdan e tájnak:
Baromka, lapozd fel a szótárban azt a szót: NYILVÁNOS.
Ja, nem csupa nagybetűkkel lesz benne.
Ja, és kérj meg valakit, aki tud olvasni, hogy olvassa fel. Neked nem fog menni, azt látom.

citrix 2018.01.26. 14:59:32

Orbán kizárólag a nemzeti hazugsággyár mikrofonállványának nyilatkozik. Se képviselőnek, se más médiának nem válaszol, bizottság előtt nem jelenik meg, választási párbajt nem vállal. Gyáva és jellemtelen, ahogy Vona Gábor jellemzi. KISZ titkárból liberális Soros tanítvány, majd nagyon nemzeti szovjetoroszbarát Vezér.
süti beállítások módosítása