Optimum - Beszéljük csak meg...

Optimum - Beszéljük csak meg...

A tűzoltók ruháin is spórolnak

2019. január 31. - KMartin01

Képtalálat a következőre: „R13-as ruha”

 A hírek szerint szilveszterkor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két mátészalkai tűzoltó másodfokú égési sérüléseket szenvedett munka közben, mert – tűzoltói vélemények szerint legalábbis – nem volt megfelelő a ruházatuk anyaga. 

 A szolgálatparancsnok égett meg legsúlyosabban, egyértelműen a rossz, új R13-as ruha miatt. Be volt öltözve, ennek ellenére a keze égett meg úgy, hogy hetekig táppénzen volt. Ez a forrásunk úgy tudja, két másik tűzoltó enyhébb, bőrpírszerű sérülést szenvedett. Azt is mondta, hogy a problémák ellenére életet mentettek a tűzoltók, egy embert ki kellett hozni a házból.

 Egy győrteleki lakos a tűz szemtanújára hivatkozva azt mondta, hogy két tűzoltót a társaiknak ki kellett emelni munka közben a tűzből, mert rosszul lettek.

Azonban nem is csak a baleset ténye kavart vihart a tűzoltók körében, hanem az, hogy a hír körbement a szakmában, mégsem látta senki a hírekben a történeteket.

A vezetők állítólag megfenyegették a dolgozókat, hogy ha valaki kiszivárogtatja a hírt, akkor

KI FOGJÁK NYOMOZNI, KI TETTE, ÉS KI FOGJÁK RÚGNI AZ ILLETŐT.

Forrás:index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://optimum.blog.hu/api/trackback/id/tr1014600760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2019.01.31. 17:27:29

Diktatúrákban ez így helyes.
süti beállítások módosítása